УСЛУГИ

Лого Дизайн

Всички разпознават компанията в логото на леко отхапана ябълка нали? Всички знаем какво говори това лого за компанията- иновативност, качество, социален статус, страхотен дизайн.

Качествената изработка на фирменото ви лого е от изключително значение, то е част от вашата корпоративна идентичност, която ви отличава от всички останали конкуренти на пазара. Tо трябва по недвусмислен начин да препраща към вашата компания.То трябва да е първото нещо, което асоциират клиентите ви щом чуят името на бранда ви.

Уеб Дизайн

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Вашият сайт е лицето на вашия бизнес. Когато хората чуят за вас, първото нещо, което ще направят е да ви потърсят в Google. Какво става след това? Ще могат ли да ви намерят?

Над 70% от интернет потребителите проверяват резултатите в търсачките до 3-та страница – някои по-упорити до 4-та или 5-та, в най-добрия случай. Когато даден потребител се приземи на първа страница в Google, ще открие ли там вашия бизнес? Ако сайта ви зарежда бавно, или не се зарежда добре на мобилни устройства, или просто не изглежда добре, какво говори това за вас и бизнеса ви?

Сайтовете, които създавам изглеждат модерно и професионално и са лесни за навигация. Те работят еднакво добре, както на мобилните телефони, така и на десктоп устройства с Ultra HD резолюция (задължително условие в тези дни за добро класиране в търсачките).

Искате сайта ви да се отличава от останалите, да изглежда винаги актуално и в крак с времето и да отразява най-точно активите на вашия бизнес? Попаднали сте на точното място.

Google Street View

Ние сме сертифицирани да правим 360 градусови снимки за Google Street View

Ще ви добавим в google maps и ще помогнем на клиентите да Ви открият!

SVtrusted-EN

Професионално Фото и Видео заснемане

2017-01-15 00.16.01-2

SEO оптимизирация

Оптимизация за търсачки (Search Engine Optimization) е термин, който обхваща голям набор от техники и в основата си значи оптимизиране на уеб страници така, че те да преминат всички изисквания на търсачките и потребителите за стойност, популярност, качество, бързина, технически спецификации и потребителско изживяване.

Уеб Дизайн - Иван Прокопиев